h8

对社会莫名的恐惧

忽然觉得自己也有点害怕走入这个社会。虽然还要在异国他乡的一个学校里待一阵子,但是不管怎么样已然要经济独立生活独立了。自己租房子,自己攒钱买车,自己折腾各种各样的东西。曾经的理想不知道五年后,十年后,二十年后还能坚持成什么样子。这才发现以前在学校里的都不过是些小游戏,仿佛给你用来练手用的教学关卡。一切的一切才刚刚开始——用自己的创造力、头脑和血汗,去面对六十忆人的互动——一切的一切才刚刚开始。Who am I? Where is my purpose? What am I looking for?

Feared and trumbling I am.

But I know there is no way back and no place to hide. I must go forward and fulfil my own destiny. No matter what, no matter where, no matter how.

Well, how matters.

一切伟大都有一个卑微的开始。May luck with me. May wisdom with me. 生命将燃烧,生命将绚丽。